![]() |
|
مشاهده ارسالي هاي كاربر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشاهده ارسالي هاي كاربر (/thread-7146.html) |
مشاهده ارسالي هاي كاربر - rezaetemadi - ۱۷-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ عصر دوستان يك راهنمائي براي سايت يك قسمت داريم براي كاربران ! حالا چند تا مشكل دارم من براي كاربر چند قسمت درست كردم 1- ارسال فيلم 2 - ارسال عكس 3 - ارسال خاطرات 4 - ارسال معجزه و... حالا مي خواهم ببيم آيا مي شود براي كاربر يك قسمت قرار بدهيم كه او بداند تا به الان چند تا ارسال داشته ، و آيا ارسال هاي او توسط مدير تاييد شده است يا نه من براي قسمت پروفايل كاربر از CB استفاده كرده ام ! RE: مشاهده ارسالي هاي كاربر - rezaetemadi - ۲۳-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ صبح از دوستان كسي اطلاعاتي درباره اين مسئله ندارد ؟ RE: مشاهده ارسالي هاي كاربر - پیام عمرانی - ۲۳-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ صبح با k2 این کار میشه ولی با معمولیش رو نمیدونم ولی مطمئنا میشه RE: مشاهده ارسالي هاي كاربر - rezaetemadi - ۲۳-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ صبح آيا با K2 مي شود فيلم و عكس فرستاد !؟ |