![]() |
|
در خواست تب مثل این سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: در خواست تب مثل این سایت (/thread-7127.html) |
در خواست تب مثل این سایت - gamentech - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ صبح سلام دوستان من یک تبی مثل تب صفحه اصلی این سایت می خوام همون تبی که نوشته "مقالات" ، "اعلان ها" ، " نمایشگاه ها" دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیلی بهش نیاز دارم. خیلی ممنون می شم که بهم کمک کنید. RE: در خواست تب مثل این سایت - rezaetemadi - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ صبح مي تواني از sp tap استفاده كنيد ! با كمي تغيير در css مي توانيد ، به تب دلخواه خود برسيد و با قرار دادن ماژول هاي مورد نظر تب دلخواه خود را بسازيد RE: در خواست تب مثل این سایت - gamentech - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۱ صبح من الان دقیقا باید چکار کنم تا اینطوری بشه؟ RE: در خواست تب مثل این سایت - rezaetemadi - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ صبح sp tab را دانلود كنيد و نصب كنيد خود sp فكر كنم 11 تا استايل داشته باشد استفاده كنيد ببنينيد چطور است بعدش ماژول هاي مورد نظر خود را نصب كنيد و به تب ساز اضافه كنيد ! به همين راحتي |