پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار؟؟ (/thread-7124.html)

چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار؟؟ - MARKO - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ صبح

میخواستم بدونم چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار باشه تا حتما پر بشه؟؟؟؟

RE: چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار؟؟ - tobasms - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ صبح

تو قسمت فیلد های فرم
بعد از انتخاب نام و عنوان یه گزینه بله و خیر داره که میتونی بله رو بزنی و ذخیره کنی که اجباری بشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار؟؟ - MARKO - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ عصر

دوست عزیز میشه این آر اس فرمی که تو تصویر نشون دادید که فارسی شده است و برام پیوست کنید؟؟؟؟؟
آخه من ترجمه نشدشو دارم ...!!!!

ممنون میشم

RE: چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار؟؟ - امید - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ عصر

(۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ عصر)MARKO نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز میشه این آر اس فرمی که تو تصویر نشون دادید که فارسی شده است و برام پیوست کنید؟؟؟؟؟
آخه من ترجمه نشدشو دارم ...!!!!

ممنون میشم

نسخه ساده این افزونه داخل انجمن هست که تجاری نیست، سرچ کنید.
نسخه پروش هم تجاریه که میتونین از سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
که تو کار وارز هست دریافت کنید.

یاعلی

RE: چیکار کنم تو آر اس فرم همه گزینه ها مهم باشه و ستاره دار؟؟ - tobasms - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۳۳ عصر

لینک برای شما پ.خ شد
RoseRoseRose