![]() |
|
اندازه عرضی قالب فرم breezing form - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اندازه عرضی قالب فرم breezing form (/thread-7078.html) |
اندازه عرضی قالب فرم breezing form - hessam - ۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ عصر سلام من با breezing form یه فرم quick ساختم و یه قالب براش انتخاب کردم ولی چند سانتی مترش (عرضی) دیده نمی شه باید چی کار کنم منظورم اینه که از کجا عرضشو عوش کنم ؟ RE: اندازه عرضی قالب فرم breezing form - gogerd - ۱۳-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ عصر دمو بده!!! RE: اندازه عرضی قالب فرم breezing form - hessam - ۲۵-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ عصر آقا اینم دمو !!! اینو با quick ساختم وقتی می رم تو قسمت تنظیمات فرم ، تنظیمات پیشرفته ، و گزینه تنظیمات بیشتر رو می زنم یه قسمت داره که عرض و ارتفاع رو بر حسب px می نویسیم ولی من هرچی عدد بهش میدم تغییری نمی کنه . RE: اندازه عرضی قالب فرم breezing form - hessam - ۲۹-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ صبح آقا ما همچنان گیریم ! یه عنایتی بفرمایند دوستان !
RE: اندازه عرضی قالب فرم breezing form - صدرا حسابی - ۳۰-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ صبح باید دموی آنلاین بزارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد، میتونی فرمت رو توسط یک مطلب منتشر کنی، و کد نمایش فرم در مطلب(که باید پلاگینش فعال باشه) رو درون یک جدول بدون خط با عرض مشخص قرار بدی. |