![]() |
|
چطوری میتونم مثل این سایت منو کشابی درست کنم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چطوری میتونم مثل این سایت منو کشابی درست کنم (/thread-7034.html) |
چطوری میتونم مثل این سایت منو کشابی درست کنم - ali3822 - ۱۰-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ عصر سلام دوستان چطوری میتونم مثل لینک زیر منو کشابی (مثل استانها و شهرها )درست کنم؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر RE: چطوری میتونم مثل این سایت منو کشابی درست کنم - محمدرضا بهارلو - ۱۰-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر سلام اگه برای ثبت نام میخواهی به راحتی میتونی با CB این کار رو بکنی ! RE: چطوری میتونم مثل این سایت منو کشابی درست کنم - ali3822 - ۱۰-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ عصر CB کامپوننت است؟ دوست عزیز میشه لینکش بهم بدید چون در جستجو میزنم میگه نیست. سپاس فراوان RE: چطوری میتونم مثل این سایت منو کشابی درست کنم - محمدرضا بهارلو - ۱۰-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بفرما اینم لینک دانلودش موفق و پیروز باشید
|