![]() |
|
ارور هنگام نصب افزونه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور هنگام نصب افزونه (/thread-6971.html) |
ارور هنگام نصب افزونه - محمدرضا بهارلو - ۷-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ صبح سلام به همگی دوستان بنده وقتی میخواهم افزونه ای نصب کنم با همچین اروری مواجه میشوم اینم اسکرین شات [attachment=4499] چه کنم ؟ درضمن جوملا را دوباره نصب کردم بنا به دلایلی نه فقط این ولی بازم حل نشد ! RE: ارور هنگام نصب افزونه - امید - ۷-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ صبح با ادمین سرورتون تماس گرفتین؟ ممکنه از تغییراتی که توی سرور رخ میده، ناشی بشه. RE: ارور هنگام نصب افزونه - Reza Ganji - ۸-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ صبح درود این ارور از سمت سرور است و کلا به سرور مربوط میشه و تنها راه هم تماس با پشتیبانی هاستینگ است ! در لینک زیر هم میتونید در این مورد توضیحاتی بخونید البته به انگلیسی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ارور هنگام نصب افزونه - محمدرضا بهارلو - ۸-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ صبح ممنون دوستان به هاست هم که گفتم گفتند : نقل قول: در حال نصب فایروال csx به هر حال ممنون ![]() ![]()
|