![]() |
|
ارورJError Unable to load Database Driver:mysql40 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارورJError Unable to load Database Driver:mysql40 (/thread-6960.html) |
ارورJError Unable to load Database Driver:mysql40 - pivi - ۶-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ عصر سلام من طبق آموزش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو تو هاست آپلود کردم ولی الان با این ارور مواجه شدم: JError Unable to load Database Driver:mysql40 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: ارورJError Unable to load Database Driver:mysql40 - memare-ahvaz - ۶-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ عصر درود دوست عزیز لینکی که گذاشتین خراب این خطا هم به این معنی هستش که ارتباط دیتابیستون با جوملا هماهنگ نیستش در این مورد قبلا بحث شده بود به لینکهای زیر مراجعه کنید با تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ارورJError Unable to load Database Driver:mysql40 - pivi - ۷-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ عصر مشکل حل شد تو فایل کانفیگ فرمت دیتابیس mysql40 بود که به mysql تغییرش دادم و درست شد. |