پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: پلاگین های جوملا 2.5 (/forum-120.html)
+----- انجمن: پلاگین های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-121.html)
+----- موضوع: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks (/thread-696.html)

پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - Reza Ganji - ۲-۱-۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ صبح

[تصویر:  1297976250_1_e6361fe739.png] [تصویر:  1300746478_1_bb68747335.png]
[تصویر:  1300751319_1_0a0797edbe.gif]

سلام و درود
توسط اين پلاگين ساده و كاربردي ميتوانيد كلمات خاص و مورد نظر خود را انتخاب كرده و به آن ها لينك دهيد.پلاگين اين كلمات را جستجو كرده و آنها را آنها را به لينك تبديل ميكند.براي استفاده از چندين كلمه آنها را درون "=" قرار دهيد.البته من فكر ميكنم از اين پلاگين ميتوان براي لينك دادن داخلي استفاده كرد چون تست نكردم ولي ميتواند براي كساني كه نيازمند همچين افزونه اي هستند بسيار مفيد باشد.
در سايت سازنده توضيحات كاملي براي اين پلاگين موجود است و ميتوانيد مشاهده كنيد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - rezaee - ۹-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ صبح

چطور ميشه امضاي اين پلاگين رو برداشت؟

RE: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - مرتضی محمدجانی - ۹-۷-۱۳۹۰ ۰۴:۵۷ صبح

تو انجمن کلی آموزش در باره حذف کپی رایت قرار داده شده
کافیه کلمه "کپی رایت" رو تو انجمن جستجو کنید
اگر نتونستید یک پست با نام حذف کپی رایت در seoLinks را در قسمت مشکلات عمومی بزنید دوستان کمک کنند
موفق باشیدRose
با تشکر از آقای گنجی
در ادامه سخنانشون میشود از یک سری کلمات خاص برای لینک گذاری در سایت استفاده کرد و سئو سایت را به صورت چشم گیری بالا برد
Rose

RE: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - mal2moh - ۱۰-۷-۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ صبح

اگه ممکنه یه توضیح بیشتری بدین در مورد کارایی این افزونه

RE: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - Reza Ganji - ۱۰-۷-۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ عصر

این افزونه کلمات مورد نظر شما را به لینک تبدیل میکند !
مثلا همه کلمات جوملا را که در سایت نوشته شده اگر لینک دار کنید کاربران با کلیک برروی همه کلمات جوملا در سایت به لینکی که شما تعیین کردید منتقل میشوند !
دیگر نیازی به لینک دادن بصورت دستی به کلمات نیست !

RE: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - tnt6667-2 - ۱۰-۷-۱۳۹۰ ۰۳:۱۶ عصر

درود
از این الحاق خیلی وقت دارم استفاده می کننم
ی ویژه خاصشم اینه که لینک داده شد رو هم سیو قرار می ده

RE: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - mal2moh - ۱۰-۷-۱۳۹۰ ۰۵:۳۱ عصر

چقدر عالی
بسیار متشکرم
بی نظیره
مخصوصا برای لینک های تماس با ما

RE: پلاگين جوملا :: لينك دادن به كلمات خاص در سايت با seoLinks - mal2moh - ۱۵-۷-۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ عصر

دوستان من نصب کردم و فعال و لینک و کلمه تماس با ما رو برای این کار با لینکش در سایت گذاشتم اما اتفاقی نیفتاد
کاری هست که باید بکنم