![]() |
|
چگونگی نصب قالب در جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چگونگی نصب قالب در جوملا 2.5 (/thread-6927.html) |
چگونگی نصب قالب در جوملا 2.5 - mmb1363 - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ عصر سلام دوستان ممنون می شم راهنماییم کنید. من تازه امروز چوملا 2.5 نصب کردم قبلابا 1.5 کار می کردم در جوملا 2.5 چطوری قالب یا ماژول و پلاگین می شه نصب کرد .اخه مثل 1.5 منویی به نام نصب نداره . ممنون می شم راهنماییم کنید RE: چگونگی نصب قالب در جوملا 2.5 - mahan - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ عصر با سلام برید به منو افزونه ها - نصب و حذف - نصب شادباشید و شادی بخش دیگران RE: چگونگی نصب قالب در جوملا 2.5 - امید - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ عصر برای نصب افزونه تفاوتی با 1.5 نداره. از چه بسته ای از 2.5 استفاده میکنید؟ برای نصب: منوی افزونه ها==> مدیریت افزونها RE: چگونگی نصب قالب در جوملا 2.5 - mmb1363 - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ عصر یه دنیا ممنون RE: چگونگی نصب قالب در جوملا 2.5 - محمدرضا بهارلو - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ عصر لطفا به قوانین احترام بگذارید برای تشکر از دکمه سپاس و اعتبار استفاده کنید موفق و پیروز باشید |