![]() |
|
فعال کردن open id و مشکل با ورود به مدیریت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فعال کردن open id و مشکل با ورود به مدیریت (/thread-6916.html) |
فعال کردن open id و مشکل با ورود به مدیریت - majhool_yf - ۴-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ عصر با سلام خدمت دوستان گرامی یکی از دوستانم که تازگی ها رفت تو کار جوملا به نظر پلاگین open id رو فعال کرده و الان نمیتونه وارد مدیریت سایت با اکانت خودش شه منم اطلاعی از این افزونه ندارم اگه میشه راهنمایی کنید که چطور به حالت قبل برگردونیمش باتشکر RE: فعال کردن open id و مشکل با ورود به مدیریت - امید - ۴-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ عصر از داخل دیتابیس پلاگین رو غیر فعال کنید. قبلا در این باره توی انجمن بحث شده. موفق باشید RE: فعال کردن open id و مشکل با ورود به مدیریت - majhool_yf - ۵-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ صبح من هرچی سرچ کردم سرچ سایت چیزی نمیاورد حالا کجا بحث شده بگید ممنون میشم من خودم تو دیتا بیس دستکاری کردم نتونستم... ![]() الان دیگه نمیگه open id بزن ولی وقتی رمز رو میزنم میگه اشتباهه توی قسمت دیتابیس هم از jos_users رمز رو تغییر میدم اما بازم نمیشه... RE: فعال کردن open id و مشکل با ورود به مدیریت - majhool_yf - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ صبح ممنون مشکلمونو حل کردم اشتباها چند تا table از دیتابیس پاک شده بود
|