![]() |
|
مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms (/thread-6895.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - mis.shafiee - ۳-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ عصر سلام من وقتی می خواهم کامپوننت breezingforms را نصب می کنم ارور زیر را می دهد: کد: Warning! Failed to change file permissions.مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟ RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - امید - ۳-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ عصر یک بار کلا افزونه، پوشه هاش و جداول دیتابیسش رو حذف کنید و مجدد نصب کنید موفق باشید RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - mis.shafiee - ۴-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ عصر من داخل پوشه کامپوننتها شدم و پوشه کامپوننت breezingforms را پاک کردم. db را چگونه حذف کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - Reza Ganji - ۵-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ صبح از طریق کنترل پنل هاست به phpMyadmin برید و وارد دیتابیس جوملا شوید و در اونجا جدوال این کامپوننت رو بیابید و حذف کنید. معمولا جداول افزونه ها همگی در جدول اکستیشن قرار دارند. RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - mis.shafiee - ۵-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ صبح جداول این کامپوننت به چه نامی هستند.من دنبال کلمه breezingforms گشتم ولی چیزی پیدا نکردم RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - Reza Ganji - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ صبح برید تو جدول اکستیشن و اونجا دنبالش بگردید ! توجه داشته باشید وقتی وارد جداول اکستیشن شدید ممکن است چند صفحه باشد که در پایین صفحه بندی رو میتونید ببینید. RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - mis.shafiee - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ عصر من در db ام وارد jos-component شدم ولی اصلا کلمه ای به نام breezingforms را ندیدم که پاکش کنم. کامپوننت را دوباره نصب کردم ولی نصب نشد. دیگه چه کاری می توانم انجام دهم؟؟؟؟؟ RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - امید - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ عصر بازم همون ارور قبلی رو میده یا مشکل دیگه ای هست؟ RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - mis.shafiee - ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ عصر بله همون ارور را می دهد.من تصویر ارور را برایتان پیوست میکنم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از راهنماییتون RE: مشکل در نصب کامپوننت breezingforms - mis.shafiee - ۱۰-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ عصر شخص دیگه ای نمیتونه کمک من کنه؟؟؟؟؟؟؟
|