![]() |
|
کامپوننت نظر سنجی 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: کامپوننت نظر سنجی 2.5 (/thread-6846.html) |
کامپوننت نظر سنجی 2.5 - sanaz-hh - ۱-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ عصر با سلام آیا کامپوننت نظرسنجی جوملا 2.5 داريد و هم چنين ماژولي مربوط به تالار گفتگو و يه سوال ديگه آيا ميشه به هر بخش از خبر یک باکس اضافه کرد تحت عنوان منع خبر ؟ ممنون که امروز هيچ کس راهنمايي نکرد و من همچنان سوال دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]()
RE: کامپوننت نظر سنجی 2.5 - امید - ۲-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ صبح دوست گرامی لطفا سوالاتتون رو چون با موضوعات متفاوت هست در تاپیک های مجزا بپرسید/@قوانین انجمن... ضمنا منظورتون از این جمله چیه؟؟؟ (۱-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ عصر)sanaz-hh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای دریافت پاسخ باید صبور باشید! RE: کامپوننت نظر سنجی 2.5 - Reza Ganji - ۲-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ صبح برای جوملا 2.5 میتونید از کامپوننت نظر سنجی AcePolls استفاده کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای اضافه کردن باکس به مطلب من چیزی ندیدم ولی شاید بشه از Content Templater استفاده کرد ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: کامپوننت نظر سنجی 2.5 - doosatlim - ۱۳-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ عصر این پنچره را با چی درست کردید کامپوننت نظر سنجی 2.5 - salimy - ۲۷-۱-۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ صبح دوستان چرا برای من هرچی ماژول و کامپوننت نصب می کنم یه تعداد حروف انگلیسی می یاد و چیزی نصب نمی شه کدهای برنامه نویسی میلن مشکل از کجاست ؟ حتی همین نظر سنجی کامپوننت نظر سنجی 2.5 - kimiagar - ۲۸-۴-۱۳۹۲ ۰۲:۳۱ صبح برای جوملا 3 هم کامپوننت نظرسنجی داریم؟؟ کامپوننت نظر سنجی 2.5 - Reza Ganji - ۲۸-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ صبح بله موجود هست هم در انجمن و هم در لینک زیر در سایت جوملای جهانی : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. واژه poll رو در انجمن جستجو کنید. |