![]() |
|
مشكل در جي كوئري - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل در جي كوئري (/thread-6786.html) |
مشكل در جي كوئري - rezaetemadi - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ صبح سلام دوستان من دارم با جي كوئري براي يك سايتي اينترو درست مي كنم اما مشكل اساسي دارم ان هم اينكه وقتي من مي خواهم متن انگليسي را به فارسي تغيير بدهم نمي شود يعني به جاي كلمه home كه مي نويسم صفخه اصلي جاي خالي نشان مي دهد
RE: مشكل در جي كوئري - rezaetemadi - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوستان اين هم فايل دانلود قالب RE: مشكل در جي كوئري - rezaetemadi - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ صبح دوستان كسي راه حلي براي مشكل ندارد ! قرار است آن اينترو براي سايت حرم امام حسين باشد فايل را كه دانلود كرديد لطفا به index1 برويد RE: مشكل در جي كوئري - alim123 - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ عصر سلام برای رفع این مشکل شما این فایل رو جایگزین کنید تا مشکلتون حل بشه فقط باید بعدش برین تو سی اس اس و فونتها تون رو اصلاح کنید . [attachment=4434] RE: مشكل در جي كوئري - rezaetemadi - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۵۰ عصر دوست عزيزم بسيار ممنون ![]() اجرتان با خود امام حسين (ع) فقط ممنون مي شوم بفرمائيد مشكل از كجا بود RE: مشكل در جي كوئري - alim123 - ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ عصر خواهش می کنم مشکل در یک فایل جاوا بود که رفع شد RE: مشكل در جي كوئري - rezaetemadi - ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ صبح دوستان فونت الان ريخته بهم ! هر كاري مي كنم درست نمي شود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مسئله بعدي اينكه مي خواهم به منوي دوم لينك بدهم كه كاربر هر وقت رويش كليك كرد به سايت اصلي برود ! RE: مشكل در جي كوئري - alim123 - ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ صبح سلام این فایل مشکل راست چین شدن رو حل می کنه اینو جایگزین کنید ببخشید اینترنتم قطع شده بود دیر شد [attachment=4447] RE: مشكل در جي كوئري - rezaetemadi - ۳۱-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ صبح بله ممنون درست شد ! مانده فقط آن چند تا مورد
RE: مشكل در جي كوئري - rezaetemadi - ۱-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ صبح من الان مي خواهم لينك ورود به سايت اصلي را بدهم ! دوستان مي توانند مرا راهنمائي بفرمايند |