![]() |
|
متن روي عكس رفته - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: متن روي عكس رفته (/thread-6760.html) صفحهها: 1 2 |
متن روي عكس رفته - rezaetemadi - ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ عصر دوستان در سايت زير قسمت اخبار ممنون مي شوم راهنمائي بفرمائيد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متن روي عكس رفته RE: متن روي عكس رفته - امید - ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر برای قرار دادن عکس از افزونه خاصی استفاده کردین؟ برای درج تصویر می تونین از جدول استفاده کنین/ یاعلی/ RE: متن روي عكس رفته - rezaetemadi - ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ عصر سلام اميد جان من از ماژول lofarticlesscroller استفاده كردم ! هر كاري كردم درست نشد ! RE: متن روي عكس رفته - golbazi - ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ عصر درود فکر کنم سایز موقعیت کمتر از ماژول هست تو موقعیت های دیگه هم تست کرده اید! RE: متن روي عكس رفته - امید - ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ عصر رضا جان من قبلا از این قالب های شرکت خلیلان استفاده کردم. گاها مشکلات از تداخل پلاگین نمایش تصویری هست که تو قالب به کار رفته با سایر افزونه ها. یه بار پلاگینو غیر فعال کن ببین بازم مشکل هست یانه. یاعلی/ RE: متن روي عكس رفته - rezaetemadi - ۲۸-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ عصر نه مشكل از قالب يا چيز ديگري نيست خود ماژول به اين صورت است به نظر من مشكل از ماژول است RE: متن روي عكس رفته - امید - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ صبح میخواین ماژول رو برای من بفرستین تا منم تست کنم. شاید بلد باشم حلش کنم ![]() موفق باشید RE: متن روي عكس رفته - rezaetemadi - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ صبح سلام اين هم ماژول ! RE: متن روي عكس رفته - امید - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ عصر آقا رضا ماژول رو تست کردم و با غیر فعال کردن Navigator همون مشکل پیش اومد. ولی یه خورده تنظیماتشو تغییر دادم به خصوص گزینه ی "Item Layout" رو روی "introtext" گذاشتم و داخل مطلب هم تصویر و متن مربوطش رو توی یه جدول قرار دادم تا به هم نریزه، با این کار مشکل روی تصویر رفتن متن حل شد. دمو تنظیمات من ![]() دمو نمایش مطلب در ماژول امیدوارم مشکلتون حل بشه با این کار. | یاعلی | |
RE: متن روي عكس رفته - rezaetemadi - ۲۹-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ عصر ممنون ولي يك مشكل دارم ان هم اينكه زماني كه سايز عكس بزرگ باشد كل عكس را به نمايش مي گذارد |