پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html)
+----- انجمن: قالب های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-112.html)
+----- موضوع: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 (/thread-671.html)

قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Sir_Amin - ۲۸-۱۲-۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ عصر

[تصویر:  1300519344_2_4f006e66d6.jpg]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - I.from_iran - ۲-۲-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ عصر

سلام
این قالبو نصب کردم این ارور رو میده ( پلاگینش هم نصب شده ) دلیل چیه بنظرتون ؟
نقل قول: Notice: Undefined index: in C:\wamp\www\Joomla\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_stylesw.php on line 102

Warning: require(C:\wamp\www\Joomla\templates\yougrids\layouts/layout.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\Joomla\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_main.php on line 36

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'C:\wamp\www\Joomla\templates\yougrids\layouts/layout.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\Joomla\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_main.php on line 36

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Sir_Amin - ۲-۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ عصر

با سلام

دوست عزیز بعضی از قالبها هستند که در لوکال با مشکل مواجه میشوند شما روی هاست هم نصب بفرمایید ببینید همین مشکل وجود داره؟

موفق باشید

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Reza Ganji - ۲-۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ عصر

در تنظيمات ومپ سرور نمايش پيام هاي خطا رو خاموش كنيد!
در قسمت پي اچ پي setting تيك display error رو برداريد!

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - I.from_iran - ۳-۲-۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ صبح

بله انگار جز اون دسته قالباست که رو هاست کار میکنه. میتونم کاری کنم لوکال جواب بده ؟
مشکلی که داره منوها بالاییش نوع فونتش باید انگلیسی باشه. و اینکه با این سرعت اینترنت نمیتونم هر دقیقه یک تغییر اعمال کنم رو هاست اپلود کنم ببینم چی شد ! کسی میدونه کدوم فایل مربوط به تاپ منو هست حذفش کنم ؟

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Pourdaryaei - ۳-۲-۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ صبح

من اين قالب رو توي لوكال نصب كردم و هيچ مشكلي هم نداره ... !

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Pourdaryaei - ۳-۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۶ صبح

فايل menu.css رو باز كنيد خط 47

font: bold 80%/37px Tahoma
ميتونيد تغييرات رو ايجاد كنيد

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - faridx - ۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ عصر

درود
من این قالب رو نصب کردم براحتی نصب و اجرا شد اما شبیه اون عکسی که ازش گذاشتید نشد! پلاگینش رو هم دانلود و نصب کردم و در جوملا فعالش کردم اما بازم مثل اسکرین شات سازندش نشد! لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم به اون شکل درش بیارم؟...
این تصویر قالب من: [attachment=974]

RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - شاهین سمیع عادل - ۲۸-۲-۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ صبح

اگر شما اون حالت خاکستری رنگ منظورتون هست باید از موقعیت های adv1 و همچنین موقعیت های user 6 , user 7 , user 8 هم استفاده کنید .
در بعضی از قالب ها باید کلاس ماژول هم اعمال بشه که در مورد این قالب من اطلاعی ندارم .