![]() |
|
قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-112.html) +----- موضوع: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 (/thread-671.html) |
قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Sir_Amin - ۲۸-۱۲-۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ عصر ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - I.from_iran - ۲-۲-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ عصر سلام این قالبو نصب کردم این ارور رو میده ( پلاگینش هم نصب شده ) دلیل چیه بنظرتون ؟ نقل قول: Notice: Undefined index: in C:\wamp\www\Joomla\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_stylesw.php on line 102 RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Sir_Amin - ۲-۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ عصر با سلام دوست عزیز بعضی از قالبها هستند که در لوکال با مشکل مواجه میشوند شما روی هاست هم نصب بفرمایید ببینید همین مشکل وجود داره؟ موفق باشید RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Reza Ganji - ۲-۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ عصر در تنظيمات ومپ سرور نمايش پيام هاي خطا رو خاموش كنيد! در قسمت پي اچ پي setting تيك display error رو برداريد! RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - I.from_iran - ۳-۲-۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ صبح بله انگار جز اون دسته قالباست که رو هاست کار میکنه. میتونم کاری کنم لوکال جواب بده ؟ مشکلی که داره منوها بالاییش نوع فونتش باید انگلیسی باشه. و اینکه با این سرعت اینترنت نمیتونم هر دقیقه یک تغییر اعمال کنم رو هاست اپلود کنم ببینم چی شد ! کسی میدونه کدوم فایل مربوط به تاپ منو هست حذفش کنم ؟ RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Pourdaryaei - ۳-۲-۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ صبح من اين قالب رو توي لوكال نصب كردم و هيچ مشكلي هم نداره ... ! RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - Pourdaryaei - ۳-۲-۱۳۹۰ ۰۴:۵۶ صبح فايل menu.css رو باز كنيد خط 47 font: bold 80%/37px Tahoma
ميتونيد تغييرات رو ايجاد كنيد
RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - faridx - ۲۷-۲-۱۳۹۰ ۰۸:۲۱ عصر درود من این قالب رو نصب کردم براحتی نصب و اجرا شد اما شبیه اون عکسی که ازش گذاشتید نشد! پلاگینش رو هم دانلود و نصب کردم و در جوملا فعالش کردم اما بازم مثل اسکرین شات سازندش نشد! لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم به اون شکل درش بیارم؟... این تصویر قالب من: [attachment=974] RE: قالب حرفه ای Yougrids J1.6 - شاهین سمیع عادل - ۲۸-۲-۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ صبح اگر شما اون حالت خاکستری رنگ منظورتون هست باید از موقعیت های adv1 و همچنین موقعیت های user 6 , user 7 , user 8 هم استفاده کنید . در بعضی از قالب ها باید کلاس ماژول هم اعمال بشه که در مورد این قالب من اطلاعی ندارم . |