![]() |
|
مشکل اساسی در نصب کامپوننت لطفا کمک کنید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل اساسی در نصب کامپوننت لطفا کمک کنید (/thread-6575.html) |
مشکل اساسی در نصب کامپوننت لطفا کمک کنید - reza_aliyar - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ عصر من کامپوننت سئو ساز رو بخوبی نصب کرده بودم بد بعلت یک مشکل دیگر بکاب گرفته شده از هاست رو بر گردوندم و سئو ساز من به علت بازگردانی به حالت اولیه پاک شد الان که دوباره نصب میکنم سئو ساز نصب می شه ولی به مدیریت صفحه قسمت کامپوننت ها دیده نمیشود و وقتی نصب میکنم این اخطار رو میدهد منو دیگری با همین نام وجود دارد ناتوان در ایجاد منو های سرپرستی RE: مشکل اساسی در نصب کامپوننت لطفا کمک کنید - محمد - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ عصر شما به هاست خودتون بريد و توي پوشه components دنبال نام اين كامپوننت بگرديد و پوشه رو حذف كنيد.اگر درست نشد بايد از طريق ديتابيس هم اينكارو بكنيد.
RE: مشکل اساسی در نصب کامپوننت لطفا کمک کنید - reza_aliyar - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ عصر ممنون از کمکتون این ۲ تا کار رو کردم بازم نشد راه دیگه ای نداره؟ |