پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 (/thread-6569.html)

درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 - zaban26 - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ صبح

درود

من چند تا سوال دارم در باره جی کامت .

1- منظور از تازه سازی سازی اشیاء در جی کامنت چیست ؟
2- یه قالب می خوام برای جی کامنت
3- چه طور کاربران موقع نظر دادن آواتار خودشون رو قرار بدن ؟
4- وقتی می خوام آیتم منوی جدید جی کامنت رو فعال کنم گزینه گروه شی میاد منظور از این گروه شی چیه ؟

Rose

RE: درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 - امید - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۲۰ صبح

(۱۹-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ صبح)WWK.IR نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود

من چند تا سوال دارم در باره جی کامت .

1- منظور از تازه سازی سازی اشیاء در جی کامنت چیست ؟
2- یه قالب می خوام برای جی کامنت
3- چه طور کاربران موقع نظر دادن آواتار خودشون رو قرار بدن ؟
4- وقتی می خوام آیتم منوی جدید جی کامنت رو فعال کنم گزینه گروه شی میاد منظور از این گروه شی چیه ؟

Rose

1- اینی که میگین کجاست؟
2- کمه باید جست و جو کنین
3- کاربرا باید توی سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قبلا ثبت نام کرده باشن و آواتارشون رو اونجا بذارن
4- نمیدونم!!!

موفق باشید

RE: درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 - zaban26 - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ عصر

[/quote]

3- کاربرا باید توی سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قبلا ثبت نام کرده باشن و آواتارشون رو اونجا بذارن

موفق باشید
[/quote]

3-به جز این راه دیگه ای نداره . اینطوری که خیلی بد میشه

RE: درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 - saso - ۱-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ عصر

می تونید از cb یا ambra و یا k2 , یا جومسوشیال و... برای ثبت نام و آوتار استفاده کنی

RE: درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 - leksoz - ۱۴-۱۲-۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ صبح

cb دقیقا کجاست؟
ادرسی بدید که ثبت کنم منم تصویرمون همونا
ممنون

RE: درخواست و مشکلات من با جی کامنت فارسی نسخه 2.3.0 - sasanu - ۱۶-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ صبح

cb یک کمپوننت هست که باید دانلود و نصب کنید
Community Builder