![]() |
|
چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ (/thread-6523.html) |
چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - saleh14 - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ صبح با سلام دوستان عزیز ... چند تا قالب جدید اضافه کردم ولی بدرد بخور نبودند الآن میخواستم حذفشان کنم ولی میگه نمی توانید آخرین قالب را حذف کنید ؟ چه کار کنم ؟ RE: چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - sadraddin - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ صبح سلام دوست عزیز از قسمت مدیریت افزونه ها وارد شوید ودر قسمت مدیریت قالب خود راپیدا کنید وحذف کنید RE: چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - saleh14 - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۳۹ صبح همين كار را كرد دوست عزیز ولی جواب نداد میگه نمیتوانید آخرین قالب حذف کنید RE: چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - Pourdaryaei - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ صبح از قسمت نصب افزونه ها / مدیریت ، میتونید کامپوننت ، قالب ، پلاگین ، ماژول و غیره رو حذف کنید . کافیه آیتم مورد نظرتون رو تیک بزنید و از حالت نصب خارجش کنید ، فقط توجه کنید ، قالب جاری که در حال استفاده است رو نمیتونید حذف کنید مگر اینکه قالب دیگه ای رو از مدیریت قالبها انتخاب و سپس اون رو حذف کنید RE: چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - saleh14 - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ صبح مدیر عزیز همین کارها را کردم ولی نمیشه ![]() با جوملا 1.5 میشه این کار را کرد ولی با جوملا 2.5 نمی تونم ![]() (۱۷-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ صبح)Pourdaryaei نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - محمد حسین شکوری - ۱۷-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ صبح ابتدا قالب ها را کاملاً از حالت استفاده در آورید سپس اقدام به حذف کردن کنید RE: چطور یک قالب از جوملا 2.5 حذف کنم ؟ - saleh14 - ۱۹-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ عصر دوستان عزیز از راهنماییتان تشکر میکنم همین کاری که فرمودید انجام دادم و تونستم قالبهای مختف را حذف کنم 1- Extension Manager 2- Manage 3- دنبال قالب و یا افزونه مورد نظر گشتم 4- Uninstall خیلی ممنونم و دست شما درد نکند |