![]() |
|
متصل کردن Paid System به درگاه بانک پارسیان - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: متصل کردن Paid System به درگاه بانک پارسیان (/thread-6453.html) |
متصل کردن Paid System به درگاه بانک پارسیان - rezajaf - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ صبح با سلام دوستان من میخوام کامپوننت Paid System رو که به Ads manager متصل میشه و به کاربر میتونه اعتبار پولی بده تا آگهیشو ثبت کنه من میخوام کامپوننتی که ضمیمه کردم رو به درگاه بانک پارسیان متصل کنم لطفاً کمک کنید RE: متصل کردن Paid System به درگاه بانک پارسیان - Mojtaba Pordel - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ عصر سلام اين كامپوننت تجاريه و نبايد تو ا نجمن قرار بگيره. مديران بررسي كنن لطفا RE: متصل کردن Paid System به درگاه بانک پارسیان - Reza Ganji - ۱۵-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ صبح برای این منظور باید با برنامه نویسان جوملا مشورت کنید. RE: متصل کردن Paid System به درگاه بانک پارسیان - rezajaf - ۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ عصر آقاي گنجي بنده كسي رو نميشناسم ميشه يكي از دوستان كه برنامه نويس جوملا هست رو به بنده معرفي كنيد؟ RE: متصل کردن Paid System به درگاه بانک پارسیان - Reza Ganji - ۲۲-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ صبح با اقایان وحید حاجی پور با ای دی : click2ir اقای طالبی مدیر گروه جوملا فروم اقای نوین فرد مدیر سایت ایگولت ممکن است سفارش شما را قبول یا رد کنند ولی میتونید تماس بگیرید. |