![]() |
|
مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب (/thread-6415.html) |
مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - gamentech - ۱۱-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ عصر سلام دوستان من تو قالب خودم دو تا مشکل دارم البته این رو هم بگم که از k2 استفاده می کنم. یکی اینکه تو صفحه اصلی وقتی خبری رو می زارم تاریخش به صورت زیر هست ![]() و تاریخ اسلاید شو هم کلا میلادی هست ![]() چطور می تونم تاریخ هر دو رو شمسی کنم؟ ![]() ![]() ![]() RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - gamentech - ۱۱-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ عصر کسی نیست کمکم کنه. ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - rezaetemadi - ۱۱-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ عصر لطفا دمو قرار دهيد ! RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - gamentech - ۱۳-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ عصر بفرما اینم دمو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - gamentech - ۱۳-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ عصر کسی نیست ![]() ![]()
RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - hoomanb - ۱۳-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ عصر سلام به نظر من اگر در اسلاید تاریخ شمسی هم بود زیاد جالب نبود فایل زیر را باز کن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در کلاس خط 20 به اسم .sp-slide-desc span.created مورد زیر را اصلاح کن display:none; دیگه تاریخ را نمایش نمیده RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - gamentech - ۱۳-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ عصر می تونید در مورد حذف کپی رایت و تبدیل فونت کل قالب به تاهاما کمکم کنید؟ دوست عزیز آخه تو مطلب هم تاریخ خرابه خودت نگاه کن RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - rezaetemadi - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ صبح دسترسي بده ! انشاالله بتوانم كاري كنم ! RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - صدرا حسابی - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ صبح برای تغییر فونت در template.css این کد رو : کد: body.bg {با این جایگزین کنید: کد: body.bg {برای تاریخم مطمئتن نییستم ولی اول یه جوملا تازه فارسی و بهینه سازی شده، مثلا از جوملا فارسی دانلود کن و در روت اکسترکت کن و instalation رو پاک کن بعدش، بعد در قسمت افزونه ها و بخش زبان، فارسی رو انتخاب کن، و برای تنظیم ساعتم که از بخش تنظیمات کلی و تب سرور، تنظیمات محلی رو باید تغییر بدی. RE: مشکل در شمسی کردن تاریخ قالب - gamentech - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ صبح من فایل زبان فارسی جوملای فارسی رو نصب کردم ولی نتیجه ای نداشت. |