![]() |
|
در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir (/thread-6362.html) |
در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - fidoman - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ صبح سلام من یک قالب با امکانات این سایت را میخواستم با جوملا 1.5 درست کنم آیا جوملا 1.5 قالب مثل این سایت یا بهتر از این سایت را دارد ؟ تشکر میکنم اگر کسی بتواند مرا راهنمایی کند . آدرس سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - امید - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ صبح این سایت با جوملا نیست بلکه با وردپرس طراحی شده. براحتی میشه همچین چیزی برای جوملا در آورد. موفق باشید RE: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - fidoman - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ صبح آیا قالبی شبیه به این قالب در جوملا هست به خصوص در جوملا 1.5 متاسفانه نه علمم در این مورد زیاده و نه وقتش را . الان کارم گیره می توانید راهنمایی کنید . RE: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - zaban26 - ۹-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ صبح سلام این قالب فکر کنم تجاری هست و برای دانلود مو جود نیست ولی قالب های بهتر از این هم برای جوملا هست
RE: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - امید - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ عصر قالب های زیبا برای جوملا زیاده، میتونین نمونه قالب ها رو از سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مشاهده کنین و اگه خواستین سفارش بدین. ضمنا اون قالب فکر کنم اختصاصی برای اون سایت طراحی شده، اگه هیچ کدوم مورد پسندتون نبود باید سفارش بدین تا دوستان براتون یه قالب اختصاصی طراحی کنن. موفق باشین RE: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - fidoman - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ عصر اگر قالب رایگانی شبیه این قالب هم باشه کار من راه میوفته . RE: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - امید - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ عصر من تا حالا توی قالب های رایگان شبیه این ندیدم. اگه میخواین باید یه قالب رایگان خودتون انتخاب کنین و مواد مورد نظرتون مثل اسلاید شو رو بهش اضافه کنین. صبر کنین شاید از دوستان کسی بدونه. موفق باشید RE: در خواست قالب مثل سایت ibak.ir - Reza Ganji - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ عصر این تم Auzora برای وردپرس است و با جستجو در سایت های وارز میتونید بیابید. ممکن است اگر سفارش دهید طراحان بتونند براتون به جوملا تبدیل کنند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |