![]() |
|
درخواست ترجمه کامپوننت Komento - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: پيشنهاد ترجمه افزونه ها (/forum-89.html) +--- موضوع: درخواست ترجمه کامپوننت Komento (/thread-6356.html) |
درخواست ترجمه کامپوننت Komento - m-amin - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ صبح با یاد حق سلام دوستان . دوستان من خیلی دنبال یه مامپوننت زیبا و کار آمد میگشتم . والا دیگه از جی کامنت و . . . بدم اومد . چشم خورد به کامپوننت کومنتو که نصبش کردم و خیلی خوشم اومد . چیزی از زبیایی کم نداره علاوه بر اون کارایی بسیار بالایی داره . یکی از دوستان اینجا معرفی کرده بود . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من به ورژن 1.5 احتیاج دارم . خودم هم میتونم تو ترجمه کمک کنم (یه طوری کامپیوتری ولی از هیچی بهتره ) مدیریتش تقریبا 800 تا 1000 خط هست و سایتشم 200 تا 300 خط . تو قالب های شرکتی مثل راکت تم و یوتم و . . . اگه زبان سایت راسیت چین باشه به طور خودکار راست چین میشه ( تو قالبای دیگه تست نکردم ) کلا خیلی خوبه . اگه ترجمه بشه بشه فک کنم جی کامنت دیگه استفاده نشه . با تشکر . RE: درخواست ترجمه کامپوننت Komento - Reza Ganji - ۹-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ صبح این افزونه بررسی و در صورت تایید در لیست ترجمه قرار خواهد گرفت. RE: درخواست ترجمه کامپوننت Komento - saeidfar - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ صبح اگه تایید شد ما هستیم ها! RE: درخواست ترجمه کامپوننت Komento - سعید حمزه زاده - ۶-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ عصر این افزونه ترجمه شده موجود هست یا علی RE: درخواست ترجمه کامپوننت Komento - hoomanb - ۶-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ عصر آدرس؟ RE: درخواست ترجمه کامپوننت Komento - سعید حمزه زاده - ۶-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ عصر نسخه 2.5: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نسخه 1.5: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست ترجمه کامپوننت Komento - tarenoco - ۲۴-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ صبح خیلی ممنون فوق العاده بود |