![]() |
|
مشكل در قالب رمضان - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل در قالب رمضان (/thread-6351.html) |
مشكل در قالب رمضان - rezaetemadi - ۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ عصر سلام من دارم از قالب رمضان جومينا استفاده مي كنم اما با منوهايش مشكل دارم هر كاري كردم درست نشد ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مي خواهم منوهايش آبشاري شود ! RE: مشكل در قالب رمضان - محمد - ۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ عصر كامپوننت ها و منوساز هايي زياد براي ساخت منو آبشاري هستند كه ميتونيد از اونها استفاده كنيد. با كمي جستجو در انجمن ميتونيد به جوابتون برسيد RE: مشكل در قالب رمضان - rezaetemadi - ۸-۳-۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ عصر بله مي دانم عزيزم اما من مي خواهم از منو خود قالب استفاده كنم ! RE: مشكل در قالب رمضان - alim123 - ۸-۳-۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ عصر برای اینکه منو قالب ابشاری شود باید سی اس اس نویسی بلد باشید و با استفاده از اون منو قالب رو ابشاری کنید .تو نت سرچ کنید نتایج خوبی بدست میارین. |