![]() |
|
نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم (/thread-6310.html) |
نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم - razie - ۷-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ صبح سلام دوستان عزیز این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو ببینید: فرم در سایت نمایش داده می شود ولی در قسمت مدیریت فرم آیتم ها نمایش داده نمی شوند اگر کسی می تونه راهنمایی کنه بگه که دسترسی بدم RE: نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم - golbazi - ۷-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ صبح از چه فرم سازی استفاده کرده اید RE: نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم - razie - ۷-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ عصر دوست عزیز به عنوان پست بیشتر توجه کنید؟!؟!؟1 اسمارت فرم RE: نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم - razie - ۷-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر دوستان من شدیدا کارم گیره و به کمک نیاز دارم لطفا کمک کنییییییید RE: نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم - صدرا حسابی - ۸-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ صبح دسترسی بدید براتون چک کنم RE: نا پدید شدن آیتم های اسمارت فرم - razie - ۸-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ صبح ممنون آقای حسابی اون فرم رو پاک کردم و یک فرم جدید ایجاد کردم |