![]() |
|
مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید (/thread-6254.html) |
مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - MARKO - ۴-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ عصر سلام دوستان من اون سایت ورزشی که راه انداخته بودم بعد اینکه تحویل دادم و آموزش ها رو به آن ها دادم حالا نمیدونم اونا چیکار کردن که سایت اروور میده و با هیچ قالبی سازگاری نداره و این اروور و میده در ضمن عرض کنم که من از پلاگین تغییر سایز تصاویر هم استفاده کرده بودم , آیا ایراد از پلاگینه یا اینکه آن ها چیزی را دست کاری کردن تو بخش مدیریت؟؟؟ ![]() RE: مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - majid19 - ۴-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ عصر لطفا دمو بزارید RE: مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - MARKO - ۴-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ عصر همین عکسی که گزاشتمه دیگه ... این ارور بعد نصب هر قالبی هست .. اول خوب بود یعنی 1 ماه پیش که ساختمش ولی جدیدا این ارور میده RE: مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - majid19 - ۴-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ عصر اگر به تازگی پلاگین یا کامپوننتی نصب کردین اون رو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا نه RE: مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - MARKO - ۴-۳-۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ عصر نه اصلا چیزی نصب نکردم از 1 ماه پیش تا حالا ... یکدفعه اینطوری شده RE: مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - Reza Ganji - ۴-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۰۳ عصر سایت تغییر سرور نداشته ؟ فکر میکنم به دلیل ناهمخوانی نسخه mysql باشه البته مطمئن نیستم. RE: مشکل عجیب سایت من ..!!! لطفا نگاه بندازید - MARKO - ۵-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ صبح نه تغییری نداشته من سایت تحویل داده بودم به صاحبش فکر کنم اونا تو کدها یا چیزی دستکاری کرده باشن |