![]() |
|
سطل زباله جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سطل زباله جوملا 2.5 (/thread-6204.html) |
سطل زباله جوملا 2.5 - rezaetemadi - ۲-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ صبح سلام من در جوملا 2.5 مطالبي را پاك كردم و حالا مي خواهم برگردانم بايد چي كار كنم من سايتم الان بالا نمي آيد نمي دانم چه مطلبي را حذف كردم كه سايتم ديگر بالا نمي آيد ! و پيغام 404 مي دهد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: سطل زباله جوملا 2.5 - Reza Ganji - ۲-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ صبح سایتت بالا میاد ! حذف مطلب ربطی به بالا اومدن نداره و ممکن است آی پی شما بن شده باشد. کش مرورگر را خالی کنید و مودم رو خاموش و روشن کنید تا آی پیتون تغییر کنه ! RE: سطل زباله جوملا 2.5 - rezaetemadi - ۲-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ صبح آقاي گنجي همين الان بالا آوردمش من مطلب را كه به سطل زباله رفته بود ! برگرداندم و سايت درست شد ! RE: سطل زباله جوملا 2.5 - aaamin - ۲-۳-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ صبح درسته بسته هاي شركت يوتم اينجوري هستند چون قالبهاش چندين رنگ متفاوت دارند پيش فرض را روي صفحه اصلي قرار نميدند . احتمالا شما مجموعه را پاك كرديد كه اين جوري شده |