![]() |
|
درخواست ماژوا يا پلاگي عكس بصورت تولتويپ و لينك - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژوا يا پلاگي عكس بصورت تولتويپ و لينك (/thread-6178.html) |
درخواست ماژوا يا پلاگي عكس بصورت تولتويپ و لينك - farid65 - ۳۱-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ عصر با سلام من دنبال ماژول يا پلاگيني مي گردم كه بتونه عكس هام تو سايز بزرگتر بصورت تولتويپ نشون بده و بعد از بزرگ شدن عكس لينك هم بشه يعني با زدن كليك روي عكس بزرگ شده به ادرس لينك مشخص هدايت شه!اگر منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم RE: درخواست ماژوا يا پلاگي عكس بصورت تولتويپ و لينك - razie - ۳۱-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ عصر سلام دوست عزیز اگر امکان دارد یک لینک قرار دهید که بهتر متوجه منظورتان شویم تشکر RE: درخواست ماژوا يا پلاگي عكس بصورت تولتويپ و لينك - farid65 - ۱-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ صبح من فكر كنم بد توضيح نداده باشم لينك خاصي مدنظرم نيست RE: درخواست ماژوا يا پلاگي عكس بصورت تولتويپ و لينك - Reza Ganji - ۱-۳-۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ صبح درود از پلاگین Tooltip GC میتونید استفاده کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمونه های دیگری هم موجود باید باشه و من قبلا دیدم و میتونید در لینک زیر افزونه های تولتیپ رو مشاهده کنید ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |