پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
بارگذاری سایت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: بارگذاری سایت (/thread-6137.html)

صفحه‌ها: 1 2

بارگذاری سایت - nohz - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ صبح

سلام دوستان خسته نباشید
مشکل سایتم اینه که خیلی دیر لود میشه و موندم مشکل از کجاست
توی این سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هم رفتم با این که سرعت اینترنتم 2mb/s است، زمان لود شدن سایت رو حدودا 1 دقیقه نشون میده و زمانی که اولین درخواست رو میفرسته حدودا 30 ثانیه طول میکشه تا بره سرغ درخواست های دیگه
دوستان لطفا راهنماییم کنن و بگن مشکل سایتم از کجاست؟
ممنون
اینم آدرس سایت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: بارگذاری سایت - صدرا حسابی - ۲۹-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ صبح

مشکل عمده سایت شمارو نگاه کردم مربوط به حجم عکساتون و تعداد زیادشون، مثلا در اسلایدشوی بالای چپ با اینکه سایزشم کوچیکه یکی از عکسا 100kB و کلی عکس با همین حجم مشابه دارن لود می شن، پس در اولین قدم تا جایی که می تونید عکساتون رو بهینه کنید.

از خود پنل مدیریت جوملا در تنظیمات کلی Gzip رو اگه فعال نکردی فعال کن، از افزونه هایی مثل ice speed یا jFinalizer یا ... هم می تونی استفاده کنی تا به بهینه سازی سایتت برای افزایش سرعت کمک بشه.

RE: بارگذاری سایت - nohz - ۳۰-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ صبح

سلام آقای حسابی، ممنون از توجهتون
کارهایی که گفته بودید رو انجام دادم به جزء نصب اون دو تا افزونه که پیدا نکردمشون، لطفا اگه کارهایی دیگه که میتونه باعث افزایش لود سایتم بشه رو بفرمایید.
در ضمن چرا تو سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زمانی که اولین درخواست رو میفرسته تا دریافت درخواست بعدی حدودا 20 ثانیه طول میکشه، چرا این مشکل به وجود اومده؟
ممنون اگه راهنماییم کنید؟

RE: بارگذاری سایت - majid19 - ۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ صبح

همانطور که جناب حسابی فرمودند حجم تصاویر زیاد هستش

برای بهینه کردن عکس ها به این آدرس :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراجعه کنید و از قسمت Optimize images عکس هاتون رو بهینه کنید

RE: بارگذاری سایت - nohz - ۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ صبح

(۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ صبح)majid19 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوست عزیز
ممنون از توجهتون
فقط میشه بفرمایید من تو اون سایت باید چیکار کنم تو قسمت Optimize images هم رفتم ولی زیاد سر در نیاوردم
و در ستون Grade این رنگ ها چیرو نشون میدن؟
و در قسمت Remove unused CSS چیکار باید بکنم اگه ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید
متشکرم

RE: بارگذاری سایت - صدرا حسابی - ۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ صبح

برای عکس ها اگه از Photoshop استفاده می کنید حتما save for web رو بزنید برای ذخیره عکستون، و یا توسط نرم افزارای دیگه قبل آپلود با مقدار کمی افت تصویر حجم عکساتون رو پایین بیارید.

در مرحله بعد به این قسمت از سایت افزونه های جوملای انگلیسی برید:

با توجه به نسخه جوملاتون و توضیحات افزونه ها از یکیشون استفاده کنید، توجه داشته باشید که معمولا این جور افزونه ها نصب چند تاشون با هم بیش تر اختلال ایجاد می کنه تا کمک کنه، حتی بعضی وقتی ممکنه بعضیاشون مثلا به خاطر بهینه کردن css نحوه نمایش قالبتون رو با اختلال روبرو کنن و نتونین ازشون استفاده کنید و مجبور بشید مورد دیگه ای رو امتحان کنید.

JCH Optimize, jFinalizer, jbetolo , IceSpeed رو من باهشون کار کردم می تونی یکیشون رو به دلخواه و با توجه به نسخه جوملات و توضیحاتشون نصب کنی، در کنارشون مثلا می تونی Lazy Loader که تو اون صفحه هست نصب کنی تا عکسا بعد از اسکرول کردن در مکانی که در دید کاربر قرار می گیرن لود بشن تازه، که خودش سرعت لود صفحت رو افزایش می ده.

RE: بارگذاری سایت - majid19 - ۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ عصر

(۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ صبح)nohz نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ صبح)majid19 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوست عزیز
ممنون از توجهتون
فقط میشه بفرمایید من تو اون سایت باید چیکار کنم تو قسمت Optimize images هم رفتم ولی زیاد سر در نیاوردم
و در ستون Grade این رنگ ها چیرو نشون میدن؟
و در قسمت Remove unused CSS چیکار باید بکنم اگه ممکنه بیشتر راهنمایی بفرمایید
متشکرم

در قسمت Optimize images زیر هر عکس بهینه شده ی اون وجود داره که شما روی اون کلیک میکنید و عکس رو سیو میکنید و اسم عکس رو که تغییر کرده به حالت اول بر میگردونید و آپلود میکنید تا جایگزین عکسی که بهینه نیست بشه

در مورد Remove unused CSS هم :

css هایی که سایت تشخیص میده از اونها استفاده نمیشه رو براتون لیست کرده و میگه که اونها رو پاک کنید که من توصیه نمیکنم چون امکان داره برای سایتتون مشکل ایجاد کنه

RE: بارگذاری سایت - nohz - ۱-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۱۲ صبح

سلام
ممنون از نظراتتون
لطفا اگه کارهای دیگه میشه انجام بدم برام برای افزایش بارگزاری سایتم بفرمایید
چون همچنان مشکل دیر لود شدن سایت رو دارم؟Joomla 1.5

RE: بارگذاری سایت - majid19 - ۱-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ صبح

دوست عزیز سرعت لود سایت شما نسبت به قبل بهتر شده

بهتون پیشنهاد میکنم حتما یکی از افزونه های jFinalizer, jbetolo , IceSpeed

و

Lazy Loader

رو نصب کنید که بسیار تاثیر گذار هستش

RE: بارگذاری سایت - nohz - ۱-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ عصر

(۱-۳-۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ صبح)majid19 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوست عزیز سرعت لود سایت شما نسبت به قبل بهتر شده

بهتون پیشنهاد میکنم حتما یکی از افزونه های jFinalizer, jbetolo , IceSpeed

و

Lazy Loader

رو نصب کنید که بسیار تاثیر گذار هستش

سلام
دوست عزیز Lazy Loader رو نصب کردم مشکلی نداشت
jbetolo رو وقتی فعال می کنم عکسهایی که به صورت اسلاید شو گذاشتم رو نشون نمیده
jFinalizer رو هم وقتی فعال می کنم سایتم بهم میخوره
ice speed هم سایتم رو بهم میریزه
به همین علت به جز Lazy Loader نتونستم از مابقیش استفاده کنم