![]() |
|
مشكل در ثبت نام كي 2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل در ثبت نام كي 2 (/thread-6060.html) |
مشكل در ثبت نام كي 2 - rezaetemadi - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ صبح سلام يك سوال دارم من دارم با k2 كار مي كنم و مي خواهم كاربران سايتم در موقع ثبت نام يك سري اطلاعات به من بدهند يعني اينكه مثلا شماره تماس ، ميزان تحصيلات و ... را به من بدهند به طور پيش فرض خود k2 اين ر ا ندارد چطوري مي توانم كاري كنم كه موقع ثبت نام كاربر اين فيلد ها را هم پر كند به شدت هم عجله دارم RE: مشكل در ثبت نام كي 2 ( خيلي فوري) - memare-ahvaz - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ صبح درود برای این کار شما بهتره از کامپوننت ثبت نام پیشرفته استفاده کنید RE: مشكل در ثبت نام كي 2 ( خيلي فوري) - rezaetemadi - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ صبح سلام و درود منظورتان ambera است ؟ يا چيز ديگري چون ظاهرا cb هم براي من نصب نمي شود !؟ ambera را هم نصب كردم پيغام خطا هنگام نصب داد ! RE: مشكل در ثبت نام كي 2 ( خيلي فوري) - memare-ahvaz - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ صبح این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو نگاه کنید RE: مشكل در ثبت نام كي 2 ( خيلي فوري) - rezaetemadi - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ صبح اين هم نصب نشد RE: مشكل در ثبت نام كي 2 ( خيلي فوري) - memare-ahvaz - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ صبح پس حتما ایراد از جوملاتون هستش،یک بار جوملا رو توی روت هاستتون اکسترکت کنید و پوشه نصبش رو حذف کنید،و دوباره اقدام به نصب افزونه کنید انشالله که مشکل حل گردد |