![]() |
|
تنظیم کردن ftp - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: تنظیم کردن ftp (/thread-6059.html) |
تنظیم کردن ftp - sadraddin - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ صبح ftpتنظیم نمی شود برای نصب و یا حذف افزونه های جوملا شما نیازمند تنظیم گزینه های FTP خواهید بود به نظر می آید اعتبار کاربر صحت ندارد... ------------------------------------------------------------ JFTP: :write: پاسخ خطا خطا - سیستم، قادر به ذخیرهٔاطلاعات نیست: سیستم نمی تواند فایل پیکربندی را ویرایش نماید RE: تنظیم کردن ftp - memare-ahvaz - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ صبح درود دوست گرامی بهتر بود زمان نصب جوملاتون گزینه ftp را روی خاموش میزاشتین و ازش استفاده نمیکردین تا چنین مشکلاتی هر بار گریبانگیرتون نشود RE: تنظیم کردن ftp - mal2moh - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ صبح توی تنظیمات اصلی غیر فعالش کن RE: تنظیم کردن ftp - memare-ahvaz - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ صبح توی تصویر ضمیمه براتون توضیح دادم که چطوری خاموشش کنید RE: تنظیم کردن ftp - sadraddin - ۲۵-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ عصر می خواهم فعالش کنم چه کارکنم RE: تنظیم کردن ftp - Reza Ganji - ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ صبح برای این منظور میتوانید گزینه فعال بودن رو روی بلی قرار دهید و در قسمت پورت و هاست تغییری ایجاد نکنید و در قسمت نام کاربری نام کاربری هاست و پسورد هم پسورد هاست رو قرار دهید و ریشه هم طبق تصویر پوشه پابلیک اچ تی ام ال قرار دهید. RE: تنظیم کردن ftp - memare-ahvaz - ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ صبح پیشنهاد میکنم فعال نکنید،اما من آموزششو براتون ضمیمه کردم یاحق RE: تنظیم کردن ftp - محمدسلیمانی - ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ صبح (۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ صبح)memare-ahvaz نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه ftp فعال نباشه نه میشه افزونه و قالبی نصب کرد و نه میشه چیزی آپلود کرد جوملا از ftp برای انقال فایل به temp استفاده میکنه و از اونجا نصب میشن RE: تنظیم کردن ftp - sadraddin - ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ صبح پیام خطا می دهد JFTP: :write: پاسخ خطا این خطا چیست RE: تنظیم کردن ftp - محمدسلیمانی - ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ عصر این تایپک را دنبال کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |