![]() |
|
ادغام مای بی بی با جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ادغام مای بی بی با جوملا (/thread-6008.html) |
ادغام مای بی بی با جوملا - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ عصر سلام به مدیران گرامی و کاربران عزیز بنده میخوام انجمن ساز مای بی بی رو با جوملا ادغام کنم! کسی اموزشی ،افزونه ای ، روشی و ... سراغ نداره ؟ خیلی احتیاج دارم ممنون منتظرم RE: ادغام مای بی بی با جوملا - Reza Ganji - ۲۲-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ صبح جناب بهارلو قبلا افزونه اش در انجمن معرفی شده به نام جوم فیوژن. RE: ادغام مای بی بی با جوملا - محمدرضا بهارلو - ۲۲-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ صبح ولی این فقط مای بی بی 1.4 را ساپورت میکنه نسخه مای بی بی من 1.6 هست چه کنم ؟ RE: ادغام مای بی بی با جوملا - Reza Ganji - ۲۲-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ صبح درسته ولی بد نیست رو لوکال تستش کنید.در لینک زیر میتونید افزونه های ادغام رو مشاهده کنید ولی فکر میکنم در این صفحه فقط جوم فیوژن اینکار رو میکنه : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. البته قبلا دیدم بودم افزونه تجاری و اگر ببینم بهتون معرفی میکنم هرچند اون هم قدیمی بود. RE: ادغام مای بی بی با جوملا - محمدرضا بهارلو - ۲۲-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ صبح ممنون اگه پیدا کردین لینکش دانلودش را برام پ.خ کنید واقعا خیلی نیاز دارم تشکر RE: ادغام مای بی بی با جوملا - memare-ahvaz - ۲۲-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ صبح درود بنده هم خیلی نیازش دارم،آخرین نسخه افزونه رو هم دانلود و نصب کردم اما همانطور که جناب بهار لو فرمودند برای مای بی بی 1.4 هستش...... |