![]() |
|
فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: پيشنهاد ترجمه افزونه ها (/forum-89.html) +--- موضوع: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور (/thread-5997.html) |
فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ عصر سلام کسی میتونه کمکم کنه این افزونه رو فارسی کنه و بهم بده منتظرتون هستم لینک حذف شد RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - Pourdaryaei - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ صبح قبلا فارسی شده ، سری به سایت softarchive1.ir بزنید ... لینک هم بدلیل تجاری بودن حذف شد RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ صبح این برای 2.5 هست برای 1.5 میخوام من منتظر دوستان هستم RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - Reza Ganji - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ صبح در انجمن فقط افزونه های رایگان مورد بررسی قرار میگیرند. RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ صبح یعنی این چیزی که خواستم قابل پیگیری نیست RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - امیررضا مرتضوی - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ صبح این افزونه تجاری است و بفروش میرسد و میتوانید از نسخه های نال شده آن استفاده کنید در نت سرچ کنید جناب پوردریایی آدرس دادن بهتون در پست قبلی RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - Pourdaryaei - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ صبح قابل پیگیری هست ولی اینی که ترجمه شده با همه نسخه های جوملا سازگاره RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ صبح برام لینکشو پ خ میکنید تا ببینم منتظرتون هستم RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ صبح سلام دوست عزیز این افزونه رو از لینک زیر دانلود کن لینک دانلود افزونه حذف شد (به دلیل تجاری بودن افزونه) RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ صبح سلامی مجدد لینک دانلود افزونه را برایتان پ.خ کردم و لینک دانلود را در پست بالایی حذف نمودم |