پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html)
+--- انجمن: پيشنهاد ترجمه افزونه ها (/forum-89.html)
+--- موضوع: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور (/thread-5997.html)

فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ عصر

سلام کسی میتونه کمکم کنه این افزونه رو فارسی کنه و بهم بده

منتظرتون هستم

لینک حذف شد

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - Pourdaryaei - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ صبح

قبلا فارسی شده ، سری به سایت softarchive1.ir بزنید ...

لینک هم بدلیل تجاری بودن حذف شد

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ صبح

این برای 2.5 هست برای 1.5 میخوام من

منتظر دوستان هستم

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - Reza Ganji - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ صبح

در انجمن فقط افزونه های رایگان مورد بررسی قرار میگیرند.

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ صبح

یعنی این چیزی که خواستم قابل پیگیری نیست

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - امیررضا مرتضوی - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ صبح

این افزونه تجاری است و بفروش میرسد و میتوانید از نسخه های نال شده آن استفاده کنید در نت سرچ کنید جناب پوردریایی آدرس دادن بهتون در پست قبلی

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - Pourdaryaei - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ صبح

قابل پیگیری هست ولی اینی که ترجمه شده با همه نسخه های جوملا سازگاره

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - qomgraphic - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ صبح

برام لینکشو پ خ میکنید تا ببینم

منتظرتون هستم

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ صبح

سلام دوست عزیز
این افزونه رو از لینک زیر دانلود کن

لینک دانلود افزونه حذف شد
(به دلیل تجاری بودن افزونه)

RE: فارسی سازی این افزونه ارتباط و گفت گو با اپراتور - محمدرضا بهارلو - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ صبح

سلامی مجدد
لینک دانلود افزونه را برایتان پ.خ کردم
و لینک دانلود را در پست بالایی حذف نمودم