![]() |
|
سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور (/thread-5950.html) |
سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور - parantezp - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ صبح سلام به همه. آقا من یه مشکل دارم اینه که نمیتونم استایل به ادیتور اضافه کنم. هم رو CKeditor تست کردم هم رو tinymce... کسی چیزی در این مورد میدونه...؟؟؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم به ... پیشاپیش از کمک های انسان دوستانتون ممنون و متشکرم ![]() در ضمن قلبم هم yougird هست. RE: سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور - gogerd - ۲۱-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ صبح منظورت از استایل چیه؟ RE: سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور - parantezp - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ صبح ![]() منظورم از استایل اینه. می خوام به این لیست استایل خودم رو اضافه کنم RE: سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور - Reza Ganji - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ صبح این رو باید ادیتور رو ویرایش کنید و باید برنامه نویسی بلد بود. RE: سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور - parantezp - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ عصر بله. منم فایل editor.css رو که در مسیر template/system قرار داشت رو ویرایش کردم ولی تغییرات اعمال نمیشه. آدرس فایل خودم رو هم که میدم میگه پیداش نمی کنم. البته اینا مربوط به tiny ادیتور هست. میخوام اگه کسی قبلا این کار رو کرده بگه چطور موفق شده. RE: سوال در مورد اضافه کردن استایل به ادیتور - parantezp - ۲۳-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ عصر با سلام . خودم پیداش کردم و سورسشو دستکاری کردم البته در ckeditor.... اولا از تو آموزش سایتش چیزی دستگیرم نشد. انجام دادم ولی... اینم لینک آموزش ckeditor دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اما راهی رو که خودم رفتم اینه: اول به مسیر زیر رفتم plugins\editors\ckeditor\ckeditor\plugins\styles\styles\default.js و تو این فایل تغییرات رو انجام دادم. البته برای تغییرات حرفه ای تر باید مقداری جاوا بلد باشید. کد: /*میتونید این کد رو وارد ادرس بالا کنید تا تغییرات رو مشاهده کنید
|