پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل با ماژول sigplus - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل با ماژول sigplus (/thread-5918.html)

مشکل با ماژول sigplus - mis.shafiee - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ عصر

سلام
من از ماژول sigplus استفاده کردم. لینکش هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای من فقط تصویر را نمایش می دهد .من می خواستم دقیقا وقتی روی عکس می رویم عنوان را نمایش دهد و با کلیک کردن روی آن بزرگ شده تصویر را نمایش دهد. مشکل کار من چیست؟؟؟

RE: مشکل با ماژول sigplus - Pourdaryaei - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ عصر

بهتره شما دموي سايت خودتون رو بگذاريد ، نه دموي سايت اصلي ! حتما جايي از تنظيمات رو درست انجام نداديد و يا پلاگين با يه افزونه ديگه تداخل داره

RE: مشکل با ماژول sigplus - mis.shafiee - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۵ عصر

اینم آدرس سایت :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر لازم است تصویر تنظیمات را هم بفرستم.
ممنون از راهنماییتون

RE: مشکل با ماژول sigplus - mis.shafiee - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۵۵ عصر

تصاویر نمایش داده می شود .ولی من می خواهم وقتی روی عکس می روم عنوان هم نمایش داده شود که برای من نمایش داده نمی شود.می خواه مثل لینک تصویری که برایتان قرار داده ام بشود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل با ماژول sigplus - atefekhanoom - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ عصر

سلام من هم دقیقا همین مشکل رو دارم

مشکل با ماژول sigplus - pari2 - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ عصر

سلام
دوست گرامی آدرسی که گذاشتین باز نمیشه و ارور میده

مشکل با ماژول sigplus - mahan - ۱-۱۱-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ عصر

درود بر شما
لطفا آدرس لینک ها را چک کنید و اگر قرار است تصویری برای موضوع بحث ضمیمه شود درون انجمن قرار دهید.

شاد باشید و شادی بخش دیگران

مشکل با ماژول sigplus - sfmhoo - ۲۶-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ صبح

مشکل دیگه ای که من بهش برخوردم اینه که وقتی تو مطالبم این ماژول رو فراخوانی کردم برای بار اول که باز میشه تصاویر درست لود نمیشه و هر کدوم از تصاویر به اندازۀ 2 پیکسل میشن و بهم می چسبن و وقتی یه بار رفرشمیشه درست نمایش میده که البته از کامپیوترهای دیگه تست کردم با رفرش هم درست نمیشه

RE: مشکل با ماژول sigplus - ramindaei - ۹-۶-۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ عصر

منم همین مشکل رو دارم
لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
ممنونم :)