پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio (/thread-5905.html)

درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - m-amin - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ عصر

سلام . من نمیدونم میشه اینجا افزونه تجاری کرد یا نه . ولی یه افزونه برا جوملا دیدم که برای جوملای ورژن :j16::j17:Joomla 2.5 هست و خیلی زیباست . این افزونه برای نمایش نمونه کار هاست . خیلی پیگیرشم . اگه دوستان لطف منن ممنون میشم . Inlove

اینم لینک در جوملا جهانی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - محمدرضا بهارلو - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ صبح

سلام
این انجمن وارز پشتیبانی نمیکند
برای دانلود این افزونه در انجمن های وارز دنبالش بگرد !

RE: درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - محمدسلیمانی - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ صبح

لینک دانلود باری شما ارسال شد

RE: درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - m-amin - ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ صبح

خیلی ممنون آقای محمد سلیمانی
ولی لینک دانلودش مشکل داشت . اصلا دانلود نمیشد . تو پیام خصوصی بهتون گفتم .
از توجه شما خیلی ممنون Rose

RE: درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - mahan - ۱۷-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ عصر

با سلام
یک نگاهی هم به این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیاندازید، فکر کنم همان کارایی را داشته باشد.

شاد باشید و شادی بخش دیگران

RE: درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - m-amin - ۱۸-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ صبح

آقا mahan ممنون ولی امکاناتش به اون نمیرسه و در ضمن اون خیلی قشنگ تره . دوستن کسی نمیتونه پیدا کنه Inlove Rose میدونم کارم اشتباست ولی خداییش بش نیاز دارم . ممنون میشم Inlove

درخواست کامپوننت نمایش نمونه کار ها BT Portfolio - mal2moh - ۲۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ صبح

سلام
لطفا لینک دانلود دمو رو بهم بدین ممنون میشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.