![]() |
|
عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا (/thread-5890.html) |
عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - ayoubboraei - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ صبح با سلام مشکل من اینه که زیر منوهای منوی بالای سایت در مرورگر اپرا(حتی آخرین نسخه) باز نمیشه ؟ اما در مرورگرهای اینترنت اکسپلورر - موزیلا فایر فاکس - گوگل کروم و ... باز میشه لینک سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - محمدسلیمانی - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ صبح سایت افلاین است؟!!!!!!!!!!!!! RE: عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - ayoubboraei - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ صبح معذرت می خوام الان سایت باز است RE: عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - ayoubboraei - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ عصر باسلام کسی تا به حال این مشکل رو نداشته؟ آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟ RE: عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - saso - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ عصر احتمالا مشکل از جاوای مروگرتان است RE: عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - ayoubboraei - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ عصر در مرورگر اپرای شما مشکلی نبود؟ چطور میتونم جاواشو فعال کنم؟ RE: عدم نمایش زیر منوها در مرورگر اپرا - saso - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ عصر فکر کنم باید سی اس اس را کمی دستکاری کرد اگه می خوای یک دسترسی بده من یک چک بکنم. |