![]() |
|
مشکل با اف تی پی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با اف تی پی (/thread-5863.html) |
مشکل با اف تی پی - gogerd - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ صبح سلام دوستان من میخوام اف تی پی بزنم این صفحه میاد!! مشکل چیه؟ دسترسی هم 777 است! RE: مشکل با اف تی پی - محمدسلیمانی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ صبح پرمیشن configuration رو 777 قرار بدید اگر باز هم مشکل ادامه داشت فایل configuration رو دانلود کن بعد فایل رو حذف و دوباره آپلود کنید RE: مشکل با اف تی پی - gogerd - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ عصر دسترسی 777 است!! اما نمیشه! قسمت دوم رو نگرفتم منظورت چی بود؟ چیو باید پاک کنم؟ RE: مشکل با اف تی پی - محمدسلیمانی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ عصر فایل configuration رو با نرم افزار ftp به هارد منتقل کن فایل configuration و پاک کن و دوباره configuration رو از هارد به سایت منتقل کن و دوباره پرمیشن رو 777 قرار بده موفق باشی. RE: مشکل با اف تی پی - gogerd - ۱۵-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۶ صبح یعنی همونی که دانلود کردم منتقل کنم به هاست؟ تغییری ندم توش؟ چه تاثیری داره؟ |