![]() |
|
بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب (/thread-5842.html) |
بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - nohz - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ صبح سلام دوستان خوبید؟ من می خوام سايز عنوان مطالب سایتم رو بزرگ کنم باید چی کار کنم؟ تمپلیت سایتم رو هم می فرستم کمکم کنید بی زحمت RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - Pourdaryaei - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ صبح دموی سایتت رو بده بی زحمت RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - nohz - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ صبح (۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ صبح)nohz نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Saamen.ir RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - nohz - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ عصر میخوام تیتر مطالبم بزرگتر نشون داده بشه؟ یه فرقی بکنه لطفا کمکم کنید عکسشم فرستادم، که نشون میده تیتر مطالبم با متنش یکیه و مشخص نیست. اینم آدرس سایت saamen.ir RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - محمدرضا بهارلو - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ عصر سلام من که عنوانی در مطالبت ندیدم ، ! قسمت هایی که میخوایی فونتش رو بزرگ کنی در عکس مشخص کن ! RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - nohz - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ عصر ببخشید حواسم نبود مشخص کنم RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - محمدرضا بهارلو - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ عصر در پوشه قالب فایل joomla.css کد زیر را پیدا کن کد: table.blog .contentheading {و با کد زیر جایگزین کن کد: table.blog .contentheading {اگر هم نتونستی دسترسی بده تا حلش کنم ! موفق و پیروز و سربلند باشید !
RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - nohz - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ عصر ممنون از توجهتون چیزی که گفتید رو انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد؟ RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - محمدرضا بهارلو - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ عصر دوست عزیز من نگاه کردم ! کاملا درست بود کش مرورگرت رو خالی کن تغییرات رو ببین و بگو موفق و پیروز و سربلند باشید !
RE: بزرگ کردن سايز عنوان مطالب - nohz - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ عصر ممنون از کمکتون |