![]() |
|
نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک (/thread-5836.html) |
نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک - gamentech - ۱۲-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ عصر سلام به تما می دوستان من یک نظری از شما می خوام و تو دوباره فعالیت کردن یا نکردن سایت خیلی تاثیر داره می خوام نظر شما رو رو راست بدونم. هرچی که جالب به نظرتون نمی رسه و چیز دیگه ای می تونه جالب ترش کنه بهم بگید. سایت با جوملا 1.5 ساخته شده. اینم خود سایت:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک - محمد - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ صبح با سلام. خسته نباشيد ميگم بهتون دوست عزيز. خيلي سايت خوبي دارين. فقط بنظر من اگه اون چهار ماژول آخر صفحه اندازه ي ارتفاعشون يكي بشه خيلي بهتر ميشه. موفق باشيد RE: نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک - Reza Ganji - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ صبح الان مشکل چی هست ؟ بنظر من یه سایت خبری خوب بالا آوردید ! یه کم رو سئو کار کنید و فعالیت خود را ادامه دهید و منتظر باشید تا ساییتتتون تو رده های اول گوگل ظاهر شود. فقط مطالب رو عینا کپی نکنید و مطمئن باشید اگر درست کار کنید از راه تبلیغات و فروش بازی درامد خوبی هم خواهید داشت. RE: نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک - rezaetemadi - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ صبح دوست عزيز سلام با اينكه اعصابم از دست ( پرسپوليس ) داغون است بخدا ما هم بازيكن هستيم ! با تمام وجودمان باري تيم بازي مي كرديم تو فينال بازي هاي داشنجوئي در سوئيس در ضربات پنالتي ، ضربه اول دستم از مچ در رفت ،دكتر جا انداخت ، ضربه دوم دوباره در رفت ، و همچنين ضربه سوم ... اما هر 3 ضربه را گرفتم حالا اينها اين همه پول مفت مي گيرند و ... اما ... سايت خوبي شده به نظر من هم روي سئوي سايت كار كن و مطالب را كمتر كپي و پيست كن ! RE: نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک - gamentech - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ صبح خیلی نظرات مفیدی دادید. ممنون. منظر نظر هاتون هستم. RE: نظرات شما در مورد نسخه جدید سایت گیم ان تک - gogerd - ۱۳-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ صبح به نظر من یکم مطالب صفحه اول رو کم کنی خوبه! خیلی مطلب داره! ادم بیخیال میشه! با تصاویر بهتر کار کن |