![]() |
|
مازول گوگل پلاس چون این سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: مازول گوگل پلاس چون این سایت (/thread-5812.html) |
مازول گوگل پلاس چون این سایت - کاوه - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ عصر سلام کسی ارز دوستان این مازول یا مشابهش رو داره در منوی چپ این سایت نام منو : social دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ) : social) RE: مازول گوگل پلاس چون این سایت - محمدسلیمانی - ۱۲-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ صبح قبل از ایجاد تایپک در انجمن جستجو کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مازول گوگل پلاس چون این سایت - کاوه - ۱۲-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ عصر سلام دوست من ممنون از جوابت من جستجو کردم اما اون چیزا مد نظرم نیست در منوی راست دو مازول برای گوگل قرار داره که منظور من بالایی است در جستجو ها مازول دومی معرفی می شن در واقع مازولی است که با رفتن موس روی آن صفحه ی گوگل پلاس سایت باز می شه که اشخاص می تونن اون رو وارد حلقه هاشون کنند |