![]() |
|
علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت (/thread-5802.html) صفحهها: 1 2 |
علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - mis.shafiee - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ عصر سلام من وقتی بعد از آدرس سایت administrator را می نویسم و بعد user ,pass را وارد می کنم login نمی شوم. مشکل از کجاست؟؟؟؟ ممنون از راهنماییتون RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - محمد - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ عصر با سلام آيا پيام (( نام كاربري و رمز عبور يكسان نيستند )) براي شما نمايش داده ميشود؟ RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - mis.shafiee - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ عصر اصلا چیزی نمایش داده نمی شود. RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - محمد - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ عصر ميشه آدرس سايت رو بدين؟ RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - mis.shafiee - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر لازم است یوزر و pass را هم بدهم؟؟؟ RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - محمد - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ عصر اگه ميشه نام كاربري و رمز رو برام بفرست لطفا خصوصي RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - mis.shafiee - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ عصر فرستادم
RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - محمد - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ صبح سلامي دوباره. دوست عزيز نام كاربري و رمز عبور درست هستند. فقط وقتي وارد ميكني صفحه رفرش ميشه. آيا جديدا تنظيمات انجام داديد؟ افزونه اي نصب كرديد و آيا به تنظيمات ديتابيس دست زديد؟ RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - mis.shafiee - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ صبح نه چیزی نصب کرده ام و نه به تنظيمات ديتابيس دست زده ام. وقتی از روی لوکال منتقل کردم به هاست این مشکل پیش اومد. RE: علت وارد نشدن به قسمت مدیریت سایت - محمد - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ صبح اگه همين نسخه رو هنوز دارين توصيه ميكنم يه بار ديگه نصب كنيد. لطفا جوابشو بدين |