![]() |
|
مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر (/thread-5783.html) |
مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - crystali - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ صبح سلام من نمیدونم چرا سایتم رو که با هر مرورگری باز میکنم درست باز میشه الا با اینترنت اکسپلورر. دوستان لطفا این سایت رو با مروگر های مختلف نگاه کنن.ببینم میتونن مشکل رو پیدا کنن. با تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - محمد - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ عصر با عرض سلام. بنده سايتم با اينترنت اكسپلورر خيلي مشكل داشت.و چند ماه دنبال راه حل بودم،با اين كد و آن كد درست نشد. بالاخره فهميدم مشكل از ماژول اوقات شرعي هست. از شما و همه عزيزان خواهش ميكنم اگه سايتتون با مرورگي مشكل داشت اول ماژول ها رو غيرفعال كنيد و يه نگاهي بندازيد. الان فكر كنم شما اوقات شرعي رو غيرفعال كني درست ميشه. لطفا جواب رو بنويسيد RE: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - crystali - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ عصر سلام دوست عزیز فایده ای نداشت همه ماژول ها رو هم غیر فعال کردم ولی فایده نداشت. دوستان لطفا راهنمایی کنند RE: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - محمد - ۱۰-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۳ عصر اگه خواستين بعد از ظهر دسترسي ها رو برام بفرستين تا نگاش كنم ببينم مشكل از كجاست RE: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - crystali - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ صبح دوست عزیز این ایمیل منه. همین الان هم ایمیل بدی من هستم تا آخر شب هم بیدارم.ایمیل بده تا دسترسی رو براتون باز کنم.فقط خودت رو معرفی کن بشناسم fcr_4260@yahoo.com RE: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - crystali - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ عصر کسی نیست به ما کمک کنه؟ RE: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - محمد - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ عصر دوست عزيز من كه گفتم دسترسي ها رو بفرستين تا براتون چك كنم RE: مشکل باهمه مرورگر های اینترنت اکسپلورر - محمد - ۱۱-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۴۰ عصر با سلام. دوست عزيز مشكل از كد نويسي قالب هست. وقتي يكي از موقعيت هاي چپ و راست و user ها فعال ميشود قالب رو مرورگر اكسپلورر باز نميكنه. توصيه ميشه از يه قالب ديگه استفاده كنيد. موفق باشيد |