![]() |
|
ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi (/thread-5733.html) |
ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - razie - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ عصر سلام من در این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از فرم ساز breezingform استفاده کردم l می خواهم وقتی بر روی submit query زده شد یک نسخه برایم ایمیل شود باید چه کار کنم؟!؟! RE: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - ehsansabet - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ عصر سلام! شما میتونید در قسمت : فرم -> پیشرفته -> تنظیمات بیشتر -> تنظیمات : قسمت آگاه سازی توسط ایمیل رو تنظیم کنید ، که میتونه به آدرس پیشفرض باشه و یا اینکه خودتون یه آدرس ایمیل سفارشی رو بزارید. RE: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - razie - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ عصر سطح دسترسی بدم لطف می کنید درستش کنید!؟!؟! RE: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - gogerd - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر کاری نداره خودتم میتونی!! اگه نتونستی بده برات اوکی کنم! RE: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - razie - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ عصر دوست عزیز اگر دسترسی بدهم برایم درستش می کنید!>!؟!؟!؟ RE: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - gogerd - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ عصر اره! پیام خصوصی کن تا اوکی کنم برات RE: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - razie - ۷-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ عصر دسترسی برایتان ارسال شد RE: ارسال ایمیل از فرم ساز breezi - razie - ۸-۲-۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ صبح دوست عزیز چی شد؟ |