![]() |
|
الفا یوزر پوینت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: الفا یوزر پوینت (/thread-5732.html) |
الفا یوزر پوینت - gamentech - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ عصر سلام من الفا یوزر پوینت برای جوملا 1.5 رو نصب کردم . وقتی نصب تمام شد نوشته بود ماژول و پلاگین ها نصب شدند. اما من نه ماژولی می بینم و نه پلاگینی. من چطور باید کاری کنم که فرد از طریق الفا یوزر پوین وارد سایت بشه؟ RE: الفا یوزر پوینت - gogerd - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۴ عصر توی نصب و حذف تب ها رو چک کن!! ممکنه اونجا باشه! RE: الفا یوزر پوینت - memare-ahvaz - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ عصر درود شما اول میبایستی پلاگینش رو از قسمت مدیریت پلاگین ها فعال کنی و بعد از قسمت کامپوننت ها آلفا یوزر پوینت رو کلیک کنی و پیش فرض قرارش بدی RE: الفا یوزر پوینت - gamentech - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ عصر پلاگینش فعال هست. بعد چکار کنم؟ RE: الفا یوزر پوینت - memare-ahvaz - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ عصر توضیح دادم واست بالا عکس پیوست روهم نگاه کم RE: الفا یوزر پوینت - gamentech - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۰۸ عصر آخه برای من تو پیکر بندی و قسمت پارامتر یک گزینه داره و اونم فقط قسمت عمومی هست. RE: الفا یوزر پوینت - Reza Ganji - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ عصر پلاگین های زیر همراه با افزونه نصب و فعال میشوند : کد: User - AlphaUserPoints - New userشما باید در کامپوننت تنظیمات رو انجام بدید و قوانین رو ویرایش یا قوانین جدید وضع کنید. RE: الفا یوزر پوینت - gamentech - ۷-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ عصر از کجا باید گیرم اقا رضا من تو سایت خودش ماژول ورود و ثبت نام رو پیدا نکردم. من الفا یوزری که پیوست شده بود رو نصب کردم اما با تصویری که اقا مهدی گذاشت فرق داره. RE: الفا یوزر پوینت - Reza Ganji - ۷-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۴۱ عصر از لینک زیر دانلود کنید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |