![]() |
|
اشکال در قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اشکال در قالب (/thread-5721.html) |
اشکال در قالب - razie - ۶-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر با سلام دوستان این سایت را ببینید: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بین آخرین اخبار و اون بنر سفید رنگ یک خط افتاده است یعنی : <br> این را از قسمت کدهایم فمیدم، می خواهم این را فاصله را حذف کنم باید چکار کنم؟ با تشکر RE: اشکال در قالب - صدرا حسابی - ۶-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ عصر به این جا برید: کد: /Html/templates/fanavaranbarq1/style.cssاین خط رو: کد: .text {با این جایگزین کنید: کد: .text {RE: اشکال در قالب - razie - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ صبح ممنون از کجا مشکلش را فهمیدید؟ RE: اشکال در قالب - صدرا حسابی - ۸-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ صبح هیچی فاصله رو نگاه کردم اومدم سلکت کنم دیدم با اسپیس نبوده فهمیدم از css، با firebug همون قسمت رو انتخاب کردم و بعد دیدم class اون قسمت چیه، بعد در css او کلاس رو جستجو کردم و بهش مارجین منفی دادم. |