![]() |
|
مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) (/thread-5717.html) |
مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - yokhsan - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ عصر در جوملا موقع کلیک بر روی عکس بجای این که در خود صفحه مانند دمو باز بشه عکس به تنهایی و در خود صفحه و در واقع به صورت لینک شده باز میشه ؟هیچ تنظیمات به خصوصی هم ندارد. چگونه میتونم حل کنم؟ آیا پلاگین مشابهی وجود دارد که کار این پلاگین را انجام دهد؟ RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - پیام عمرانی - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ عصر دوست عزیز لینک دمو رو قرار بدید همچنین لینک سایتی که مشکل داره رو RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - yokhsan - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ عصر لینک دمو : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - پیام عمرانی - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ عصر احتمالا کتابخانه jquery یک جاهایی تداخل داره و یا لود نمیشه برای همینه که popup نمیشه RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - yokhsan - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ عصر خوب آقای عمرانی راه حل چیه ؟ من که تا اون حد آشنایی ندارم فقط نصب و تنظیم ماژول و پلاگین رو بلد هستم!! آیا مشابه همین پلاگین وجود داره که در ورودی مطلب جدید امکان انتخاب تصاویر از پوشه دلخواه رو همچون این گالری داشته باشه ؟ RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - پیام عمرانی - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ عصر شما جلوی لود بعضی از افزونه ها رو بگیرید و تست کنید تا ببینید مشکل از کجا میتونه باشه پلاگین که زیاد هست از این نوع فکر کنم yoo gallery و simple image gallery pro این امکانات رو داشتند RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - yokhsan - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ عصر simple image gallery pro که پولی هست simple image gallery هم مثل این پلاگین امکانی که تو عکس پیوستی قرار دادم رو نداره و فقط از یک پوشه Root folder for image galleries استفاده میکنه که البته از استفاده از این پلاگین آشنا نیستم و نمیدونم چگونه عکس رو وارد مطلب کنم RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - ali_gh8 - ۶-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ عصر با سلام دوست عزیز منم همین مشکلو باهاش دارم با مرورگر Firefox مشکلی نداره ولی با IE بصورت لینک باز میشه... جوملای من
RE: مشکل با پلاگين گالري تصاوير JV Gallery(جوملا 2.5) - Reza Ganji - ۷-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ صبح این پلاگین قبلا در انجمن معرفی شده و در مورد نحوه استفاده هم توضیح داده شده است ! در مورد مشگل با IE هم لطفا دمو قرار دهید. |