![]() |
|
باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe (/thread-5715.html) |
باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - hasod - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ صبح با سلام خدمت همه، سایت باز نمیشه و این پیغامو میده کد: jtablesession::Store Failedاگه راهنماییم کنید خییییییییییییییییییییییییلی ممنون میشم. RE: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - crystali - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ صبح دوست عزیز من نمیدونم مشکل از کجاست ولی اگه دوست داشته باشی میتونم برات نصبش کنم RE: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - محمد - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ عصر با سلام. به نظر من مشكل از ديتابيس ميباشد.فكر كنم شما تنظميات mysql رو دستكاري كرديد.و چنين مشكلي پيش اومده. RE: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - Reza Ganji - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ عصر شما تغییراتی که دادید بیان کنید تا درصورت امکان راهنمایی شوید. آیا پیشوند جداول دیتابیس رو تغییر داده اید ؟ در هنگام نصب و یا بعد از آن ؟ اگر سایت رو تازه نصب کردید و مطالبی ندارید مشگلی نیست دوباره نصب کنید. RE: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - hasod - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ عصر سلام و ممنون از اینکه جواب دادید چیزیو دستکاری نکردم دو ساله سایت فعاله چند روز پیش امدم سایتو باز کنم این پیغام امد هاستم پارس دیتاست که میخواستم اگه میشه به ایجام انتقالش بدم ولی نمیدونم چجوری؟ RE: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - Reza Ganji - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر دقیق متوجه نشدم شما میخواستید سایت رو منتقل کنید با این ارور مواجه شدید ؟ تاپیک های انگلیسی زیر را با حوصله بررسی کنید شاید مشگلتون حل بشه : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - hasod - ۹-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ عصر سلام مدیر نمیتونم درستش کنم اگه میشه یه خورده در مورد پایگاه داده واسم توضیح بدید که اگه داخل هاست بخوایم تغییرش بدیم باید چکار کنیم هیچی بلد نیستم از اول اصلآ پایگاه داده چیه چجوری باید به وجودش بیاری ممنووووووووووووووون. سلام مدیر نتونستم درستش کنم اگه میشه در مورد پایگاه داده واسم توضیح بدی هیچی بلد نیستم چیه و چجوری به وجودش اورد و داخل هاست چجوری تغییرش بدیم ممنوووووووووووووووون.
RE: باز نشدن سایت و نمایش jtablesession::Store Failed DB function failed with error numbe - hasod - ۱۶-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ صبح سلام مدیر آدرس هاست با رمز و بفرستم میتونید یه نگاه بندازید هزینشم هرچی شد در خدمتیم. |