پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
پلاگینی هست که بشه باهاش مطالب صفحه اول سایت عکساشو یک سایز کنه؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: پلاگینی هست که بشه باهاش مطالب صفحه اول سایت عکساشو یک سایز کنه؟؟؟ (/thread-5713.html)

پلاگینی هست که بشه باهاش مطالب صفحه اول سایت عکساشو یک سایز کنه؟؟؟ - MARKO - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ صبح

سلام به همه

من از قالبی دارم استفاده میکنم که موقعیت نداره واسه اینکه من بخوام از آیدا نیوز یا .. استفاده کنم. میخواستم ببینم پلاگینی هست که وقتی عکس ها تو مطلب هست و به سایز یکسانی در بیاره ؟؟

اگه هست لطفا معرفی کنید

RE: پلاگینی هست که بشه باهاش مطالب صفحه اول سایت عکساشو یک سایز کنه؟؟؟ - Reza Ganji - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ صبح

درود
درخواست ها رو در انجمن درخواست افزونه های جوملا مطرح کنید ! تاپیک منتقل شد !

پلاگین زیر اینکار رو انجام میده و میتونید تست کنید !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: پلاگینی هست که بشه باهاش مطالب صفحه اول سایت عکساشو یک سایز کنه؟؟؟ - MARKO - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ صبح

آخ ببخشید..!!!

این پلاگین اطمینانی هست؟؟
آخه من از پلاگین ها خاطره خوشی ندارم ..!!

یعنی مشکلی پیش نیاد..؟؟
دانلود نشد..
دانلود شد نصب کردم فعال هم کردم ولی تو تنظیماتش چیزی نداره ..!!
چطوری پس سایز تعیین کنم براش؟؟

RE: پلاگینی هست که بشه باهاش مطالب صفحه اول سایت عکساشو یک سایز کنه؟؟؟ - Reza Ganji - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ صبح

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ها رو هم تست کنید.
البته بیشتر در ادیتور ممکن است کارایی داشته باشند !
البته قبلا فکر میکنم افزونه در انجمن معرفی شده ولی یادم نیست اسمش چی بود.امیدوارم دوستانی که یادشون هست معرفی کنند.

RE: پلاگینی هست که بشه باهاش مطالب صفحه اول سایت عکساشو یک سایز کنه؟؟؟ - MARKO - ۶-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر

دستت درد نکنه آقای گنجی
خیلی ممنون
اولیش عالی بود
مرسی
مرسی
Rose
Rose
Rose
Rose
Rose