![]() |
|
ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ (/thread-5682.html) |
ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ - ava2009 - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ صبح با سلام و خسته نباشید ممنون میشم راهنمایی کنید. میخواستم ببینم که چطور میتونم یه عکس که قبلا اینترو ها و یا سایت ها به صورت تکته تکه طراحی شده را تو فوتو شاپ ویرایش کنم و کنار هم قرار بدم؟ RE: ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ - محمدسلیمانی - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ صبح راستش من که متوجه منظورت نشدم یعنی یک عکس چند تیکه شده میخوای یکی کنی؟؟؟؟ میشه نمونه بذاری؟؟؟ RE: ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ - ava2009 - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ صبح این فایل نمونه میخواهم تغیراتی بدم تاو عکس ها RE: ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ - محمدسلیمانی - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ صبح سلام ![]() اینم نتیجه
RE: ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ - محمد - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ صبح با عرض سلام.دوست عزيز.من عكس رو براتون كنار هم گذاشتم.شما براساس اين عكس،عكسي رو كه ميخواي رو طراحي كن و عكسشو برام بفرست تا جايگزين اين عكس ها بكنم. RE: ویرایش عکس چند تکه شده سایت ها در فوتو شاپ - ava2009 - ۴-۲-۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ صبح ممنون شرمنده کردی
|