![]() |
|
مشکل در نمایش ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نمایش ماژول (/thread-5597.html) |
مشکل در نمایش ماژول - saworld - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ صبح با سلام و خسته نباشید.. یه سوالی داشتم ، اونم اینکه می خوام یه ماژول رو فقط توی یکی از صفحات نمایش بدم.. اما نمیشه ! من در سایت 3 منو دارم . main meno - user meno - top meno فقط ماژول هایی که مربوط به top meno هستند نمایش داده می شه و وقتی می خوام ماژول رو در منویی مثلا main meno قرار بدم چیزی نشون نمیده چه کار باید کنم؟ RE: مشکل در نمایش ماژول - Pourdaryaei - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ صبح هر ماژولی رو که میخواید رو میتونید به هر صفحه که خواستید از قسمت تخصیص دادن منوها ؛ تنظیماتش رو اعمال کنید ... مثلا توی منوی خانه نمایش بده یه ماژولی ولی تو منوی انجمن نمایش نده ، توی همه منوها نمایش بده ؛ توی هیچکدوم نمایش نده RE: مشکل در نمایش ماژول - پیام عمرانی - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ صبح از پلاگین advanced module manager استفاده کنید RE: مشکل در نمایش ماژول - gogerd - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ عصر من احتمال میدم ماژول منو غیر فعال باشه! منتشر شده کنید! مدیرت ماژولها! RE: مشکل در نمایش ماژول - saworld - ۲۹-۱-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ عصر از همه ممنونم. با پلاگین advanced module manager مشکل حل شد. |